Dag 162-163 - Mimimimimimi

Jag är helt uppspelt hela tiden! Vilken skillnad mot för bara ett litet tag sedan då jag ville gråta för det mesta, men samlade ihop alla tillfällen till ett enda och tog en halvdag i soffan. Ihopkurad, med tårarna forsande.
Tänk, att på söndag har jag bara två veckor kvar. Och. DET ÄR LJUST NÄR JAG KÖR TILL JOBBET! Och. DET ÄR LJUST NÄR JAG KÖR HEM FRÅN JOBBET! Fattar solen egentligen vilken makt den har över mig?
I skuggan finns handeksemen, som blivit ganska jobbiga igen. Mungiporna flagar åter som förr. Jag är torr som fnöske på ryggen (som jag knappt smort på hela tiden) och det kliar och spänner. Mina hål i öronen är superröda och ömma efter två dagar med örhängen i (jag älskar ju örhängen och kunde inte låta bli).
Men inget av det där spelar någon roll. För jag vill ändå sjunga, dansa och skratta och le hela tiden.
Hoppas jag inte hinner dala igen innan jag är klar....

Dag 156-161 - Glada dagar

Tiden springer iväg, trodde absolut inte att det var så länge sedan jag bloggade. Ber om ursäkt för det. Å andra sidan har jag inte mycket att komma med.
Den skillnad jag känner är att jag är gladare. Har inte varit nära tårar på ett tag nu, vilket känns mycket mycket bra. Hoppas det håller i sig nu. De TRE sista veckorna! Jag vill bara sjunga och dansa när jag tänker på det. Snart, snart, snart är det över och jag hoppas att allt återgår till normaltillstånd snabbare än blixten.
Särskilt det här med att jag tappar hår. Så sjukt obehagligt när det rinner hår längs benen hela tiden när jag duschar. Brr....
Annars har jag lite eksem på händerna, inte så konstigt då det blivit kallare igen. Igår var jag ute och gick strax över en timme. Låg pall i soffan resten av kvällen, ryggen gjorde ont.
Ingen akne så längt ögat kan nå.
Nu ser jag fram emot att se hur kroppen reagerar när jag slutar mata den med roaccutan. Förhoppningsvis är det på ett bra sätt!

Dag 155 - Handlederna!

Himmel vad ont jag har i handlederna idag! Vänster brukar vara ganska kass och gör ont mest hela tiden, men idag har det varit båda. Antar att det där med badminton kan vara lite skurken i dramat. Hoppas innerligt att det är bättre imorgon.
Ingen träning idag i alla fall.
Eksemen på halsen har mattats och syns bara lite grann idag. Skönt.

Dag 154 - Eksem

Jag har känt till och från under kuren att det har kliat och varit lite torrt under hakan, på halsen. Idag ser jag inte klok ut. Duschade nu efter att ha spelat badminton och jag har illröda fläckar och områden på halsen, ner mot bröstet och ut på armarna. Svider rejält. Undrar vad som utlöser, jag använder ju samma tvål som hela tiden. Såklart utan parfym. Jaja, det lägger sig väl. Hoppas att det inte har att göra med att jag hade örhängen på mig igår för första gången på säkert tre månader (blev helt sårig och torr, som nickelallergi när jag hade det). Äsch, det är säkert bara en blandning av lite ansträngning, kyla ute och varm dusch.
Annars har jag haft ruskigt ont i ryggen idag, varit stel. Inte särskilt lätt att spela badminton då, med alla ryggrörelser fram och bak och åt sidan. Men skönt att röra lite på sig var det.
Har inte alls med saken att göra, men idag har jag fått min ledighet beviljad! 6,5 vecka. Asia here I come!

Dag 151-153 - Snabba svängar

På en kvart svängde jag idag från superglad till superledsen, arg och orolig. Hur kan det gå så snabbt? Solen skiner och jag var iväg på lite äventyr. På väg hem från utflykten svängde humöret och nu är det bara så jäkla jobbigt. Måste försöka tänka på något annat. Ska försöka hitta en glad och ljus film och bara tänka på den. Fan.
Igår och idag har jag i övrigt haft ont i mina handleder. Så ont att det har varit svårt att läsa bok, för då håller jag tydligen inte handleden rakt. Önskar jag hade ett handledsskydd som höll dem raka hela tiden.
Annars har ledvärken inte varit så jobbig på sistone. Förutom igår då jag var ute och gick i en och en halv timme. Det var allt lite stelt på kvällen.
Idag är det exakt på dagen och datumet en månad/fyra veckor kvar av kuren. Måtte allt rea till sig sen!
Nä, dags att ta tag i det här humöret nu!

Dag 149-150 - Lättare steg idag än igår

Jodå, visst fick jag känna på ont i knäna igår efter träningen i tisdags. Rejält ont, men som innan hade jag en träningsvärk också. Och jag brukar låtsas att det är det jag har i knäna också. Känns bättre så.
Idag såg jag något som såg ut som en liten pormask på nyckelbenet. Klämde. Och det var det ynkligaste. Typ ingenting.
Jag funderar ofta på den här medicinen. Vem har kommit på att just detta botar akne? Vem kom på en medicin som påverkar en så mycket, både fysiskt och psykiskt? Vad är det man stoppar i sig? Inte vet jag, men jag gillar den.
Något annat jag gillar. Mina nya boots!

Dag 146-148 - Dagarna rusar

Dagarna går jättefort nu. Mindre än fem veckor kvar. Känns riktigt, riktigt bra.
I helgen tror jag knappt att jag gick utanför dörrarna. Jag ville inte braka ihop som förra helgen och hade inget planerat. Jag gjorde det jag kände för just för stunden. Så välbehövligt!
Huvudet känns ganska okej. Det går i perioder det där. Jag knaprar på tills nästa runda tänker jag :)
Idag har jag varit och tränat. Nu har jag lärt mig vilka övningar jag inte kan göra och har inte haft ont i knän eller höfter en enda gång under tiden. Det kommer förmodligen kännas imorgon, men det känns bra att det inte gjorde ont när jag var igång.
Fortfarande ingen akne. Jag speglar ryggen ofta och det gör mig så himla glad!
Hoppas verkligen att det stämmer det där med att kroppen och huden återhämtar sig på två månader. Precis två månader efter kommer jag nämligen att bege mig på en långresa till sol och vandring och ÄVENTYR!
Mycket att se fram emot. Känner mig glad. Skönt.

Dag 142-145 - Lättare huvud

Huvudvärken höll i sig och precis som förra gången hjälpte ingenting. Igår stod jag inte ut längre och hoppade över tabletterna till frukosten. Men tycker det är lite jobbigt att missa en dag och tog dem senare på kvällen. Då hade huvudvärken varit borta hela dagen och än så länge har den inte dykt upp igen.
Jag har mått bättre till humöret de senaste dagarna och det känns bra. Har ingen lust alls att gråta bort fler lördagar.
Imorgon! Då har jag bara fem veckor kvar! Wiiiieeeehaaaaa!

Dag 141 - Ett evigt gnäll

Är det inte det ena, är det det andra.
Humöret har varit bättre, jag har känt mig pigg idag. MEN. Nu har jag fått ont i huvudet igen. Precis som sist. Inget hjälper. Inte att dricka mer vatten. Inte frisk luft. Inga tabletter. Ingenting. Började igår. Blir tokig.
Känns som att jag mest gnäller nowadays.
Men det faktum att jag inte har en enda böld på min kropp gör att det är värt allt!
Sex veckor kvar, keeping the spirit up.

RSS 2.0