4,5 månader efter avslutad kur

Idag har jag gett upp, jag kommer att börja tvätta mitt hår varje dag igen. För när jag kommer hem från jobbet på "tvättdagen" känner jag mig riktigt ofräsch och kan inte göra någonting innan jag tvättat håret. Det är riktigt trist. Särskilt nu i sommar när alla är spontana och man ibland bara slänger jobbväskan innanför dörren och drar iväg igen. Vägrar gå ut med flottigt hår!
Fäller gör jag tyvärr fortfarande, minskar inte nämnvärt heller.
Men. Jag har börjat springa igen. Har varit ute två gånger och det har inte varit några som helst problem.
Läste lite längre ner mitt inlägg från innan resan. Om de små bulorna längs käkarna. De är kvar. Och fler. Och jag klämmer. Och jag gillar dem inte!
Jag har dessutom haft en stor finne i hårbotten och nu har jag en strax bakom örat. Inte som de jättelika bölder jag kunde få förr, mer "vanliga" finnar. Och en högt upp på högra låret också kommer jag på. Det känns trist. Riktigt trist. Jag nojar hela tiden och är livrädd att det ska komma tillbaka. Jag har inte haft någon på ryggen, men det känns lite som att det inte handlar om om utan om när.
Jag VET att det bara är tre finnar och att många får finnar som "vanliga" människor efter kuren och jag ska försöka förlika mig med detta. Men det är inte lätt. Jag kan inte beskriva med ord hur ledsen jag skulle bli om aknen kommer tillbaka.
Bara att vänta och se. Jag slutar inte hoppas i alla fall. Jag ska bara jobba lite med nojandet. Jag tror att jag kan vara lugn!
På återhörande och lycka till ni som är uppe i kuren nu. Jag kikar in ibland och har ni frågor så ställ dem. Gärna i de senare kommentarerna då jag är inne så sällan att jag kan missa om ni kommenterar i tidigare inlägg.

RSS 2.0