Lederna

Inte för att jag trodde att det skulle vara slut med ledvärken nu, men tänkte ändå nämna att det var same, same med höfter och knän efter en och en halv timmes promenad. Ajajaj.
Håll tummarna för att i alla fall huden har "läkt" till jag ska iväg och resa om en och en halv månad!

Kommentarer
Postat av: lucas

Hej,



Först vill jag bara gratulera till det goda resultatet och även att du äntligen är klar med din kur!



Verkligen jätteroligt att du fortsätter att uppdatera även fast din kur är avslutad! Finns massa intressanta saker att ta upp då med. Hur har det varit med dina ögon under kuren, har dem varit jättetorra och har du känt dig väldigt trött större delen av tiden? Någon rödhet i ansiktet under din kur? Borta nu?



Vore verkligen jättekul om du kunde uppdatera några dagar till i alla fall!!! :)



Sen vill jag bara säga att jag är säker på att det är nog en del som följer bloggen/kommer att följa även om de inte skriver någonting. Jag har läst den ett bra tag och nu var första gången som jag skrev, så keep up the good work :)!

2011-03-23 @ 21:08:12
Postat av: roaccutan och jag

Hej Lucas.



Jag tänker att jag kommer att fortsätta blogga lite då och då. När något dyker upp, något blir bättre eller jag kommer att tänka på något jag vill dela med mig av.



Mina ögon var torra någonstans i början. Jag var på Apoteket och frågade om råd. Fick nån vätska som jag droppade i. Hjälpte i några sekunder, sen var det minst lika torrt igen. Orkade aldrig gå dit och fråga om de hade något mer oljigt, för det kändes som att det var det jag behövde. Vilket jag också sa till personalen. Men efter ett tag kändes det som att det blev bättre och jag gick igenom kuren utan ögondroppar. Men de har varit klart torrare än vanligt.



Trött var jag, ibland så det kändes omöjligt att ta tag i någonting. Supertrött på jobbet, hur mycket jag än sov.



Huden har ju varit riktigt, riktigt känslig och visst har jag varit röd i ansiktet. Minsta parfym i ansiktskräm, sol eller kall vind visade sig ganska snabbt. Solen var värst. Fast den var såklart extrem i Jordanien under högsäsong.



Tack, för grattis och positiv kritik. Alltid roligt att höra av de som läser. För visst är det en del tappra kvar.



2011-03-24 @ 20:56:28
URL: http://roaccutanochjag.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0