Lägesrapport

Jag fäller fortfarande hår, mycket.
MEN. Igår var jag på konsert. Och jag hade på mig ett linne med djup rygg! Andra gången efter kuren. Och bara en sån sak gör att utekvällen blir den bästa. ÄNTLIGEN kan jag köpa alla de där kläderna jag suktat efter.

Kommentarer
Postat av: Kris

Hej!

Vad roligt att det gått så bra för dig:) Jag är inne på min 4 månad. Äter rätt låg dos..30mg. Jag har oxå akne på ryggen. Tänkte fråga ifall du kunde lägga upp en bild på din rygg?Och kanske oxå hur det såg ut innan du började med roa? Jag är så rädd att alla ärr på ryggen inte kommer försvinna. Hoppas verkligen...vill oxå gå i bikini utan att behöva tänka på att dölja ryggen.

2011-07-17 @ 16:32:10
URL: http://[email protected]
Postat av: as

din blogg har hjälpt mig, tack! läs gärna min blogg !

2011-07-20 @ 21:34:01
URL: http://roaccutananvendare.blogg.se/
Postat av: roaccutan och jag

Kris - jag försökte ta en bild på ryggen innan jag började kuren. Det var svårt att göra själv och man såg inte hur det såg ut. Finns inga bilder med andra ord. Det går inte att ta nu heller så man kan se hur det verkligen ser ut. Antingen syns ärren mer än de faktiskt gör eller syns de inte alls.



as - superkul att höra! Jag blev själv hjälpt av bloggar innan och under kuren och är glad om någon blir hjälpt av min! Ska kika in på din blogg och se hur det går för dig. Hör av dig om du har några frågor.

2011-08-01 @ 20:35:02
URL: http://roaccutanochjag.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0