Dag 139 - Spela glad

Idag har varit en bättre dag, men långt ifrån bra. Jag har umgåtts med vänner och det är jobbigt att spela glad. Jag berättade om min bottendag igår, men för att de inte skulle känna sig obekväma låtsades jag. Till viss del. Det var superkul att träffa dem.
Nu är jag helt slut. Måtte imorgon vara en gladdag!

Kommentarer
Postat av: qw

förstår att det är jobbigt ibland men nu är det inte många dagar kvar på din kur, så stå ut! dessutom ska du vara glad att du slipper problemen i ansiktet :), jag har nämligen både på rygg och i ansiktet =(. har du aldrig haft några problem i ansiktet? har också mest bölder...



vilken dos äter du? du skrev att du precis hade hämtat ut din sista ask, hur många askar har du kört nu? jag är inne på min 145e dag och har fått i mig 8500mg. jag kommer förmodligen att behöva köra i iaf två månader till

2011-01-30 @ 21:16:02
Postat av: Patrik

oj lider mig med dig...

men tror du att det är roaccutan som spökar eller vad är de som händer?

2011-01-30 @ 23:01:25
Postat av: roaccutan och jag

qw - Jag är glad att mitt problemområde har varit ryggen, den går alltid att klä på. Jag har med jämna mellanrum fått bölder i ansiktet också, men inte ens i närheten av hur ryggen har sett ut. Trots alla ups and downs är detta trots allt värt det. UTAN TVEKAN. Det är borta!



Jag tar 60 mg om dagen = uppe i 8400 mg idag. Min läkare sa ett halvår till mig. Jag började den 13 september, jag kör till den 13 mars. Jag var där på återbesök efter en och en halv månad eller något. Då sa han att allt såg fint ut och att om jag inte råkade ut för något jag undrade över så fick jag lycka till. Han släppte mig där.



Patrik - jag hoppas att det är roaccutan som spökar. Någon av de första gångerna jag kände att jag var nära gråten började jag undra vad det var med mig. Läste någonstans att man kan råka ut för plötsliga gråtattacker under kuren och, som sagt, jag hoppas att det beror på den. Jag har vid de tillfällen jag känt mig nere funderat på vad tusan jag är ledsen för. Och inte hittat något svar. Jag är ju inte ledsen. Och ändå vill jag gråta. Riktigt jobbigt och jag hoppas innerligt att det försvinner med kurens slut.



2011-01-31 @ 21:50:51
URL: http://roaccutanochjag.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0