Dag 23 - Skyller mig själv

Så vaknade jag då idag med röda fläckar på precis varenda ställe jag var och klämde på igår. Idag har jag klämt en i ansiktet, men den var gul så den gills inte. Jag var på väg lite åt vänster, till en pormask (jag tycker det är lite roligt att klämma dem), men jag lät bli! Känner mig stolt och hoppas jag fortsätter låta bli dem.

Ansiktet och läpparna flagar inte lika mycket som innan. I ansiktet är det mest torra områden, inga stora flagor som jag kan dra av längre. Flagorna på läpparna kommer och går, mest i mungiporna, annars är de bara torra.

Hårbotten har blivit mycket bättre sen jag köpte hårbottengelén. Jag smörjer varje kväll när jag har tvättat håret och tar lite extra under dagarna om det börjar klia. Bättre det än att jag river upp det igen. Hoppas det håller i sig, efter ett tag kanske jag till och med kan sluta med gelén. Verkar som den första kommer räcka runt två veckor. Kostar 82 kr på Apoteket.

Däremot har det börjat klia på halsen, jättemycket. Svårt när man gärna har halsduk på sig på morgonen. Jag försöker ha en mjukare scarf under, så det stickade inte ligger direkt mot huden. Får en del pormaskar här också nu.

Annars har jag märkt att jag har haft ont i huvudet till och från under dagarna ett tag nu. Har tänkt att det nog går om, men så här många dagar på raken brukar jag inte ha problem med det. Det blir bättre när jag tränar. Får se hur det utvecklar sig.

Håret! Jag som alltid måste tvätta håret varje dag märker nu att det inte behövs. Tyvärr tränar jag fem dagar i veckan, så någon längre tid har jag inte provat låta bli. Men det är skönt att slippa göra det de två dagar i veckan som jag inte har träning. Skulle vilja testa att låta bli att tvätta det en längre period, bara för att veta hur länge det håller. Får se hur svettigt det blir när jag åker på semester om två veckor. Kanske kan testa där?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0